απ τα κοκκαλα βγαλμένη


και εκεί που όλοι νόμιζαν πως το μπνκ απέθανε(και δεν είχαν άδικο εδώ που τα λέμε), να λοιπον που αποφάσισα να του ξαναδώσω μπουστ, σαν την ελληνική οικονμία ένα  πράμα με το πρόγραμμα σαμαρά.δηλαδή θα ασχοληθώ για λίγο με τους λίγους αναγνώστες μας και αν δε δω φλίνξμπακ ή όπως  αλλιώς το λένε αυτό το πράμα, δεν έχει άλλο.

το μπλονκ λοιπόν δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μικροπράματα όπως η σωτηρία της πατρίδος, τη χωρίστρα του τσσίπρα, γιατί  η χ.α. μπήκε στη βουλή ή την εξαθλίωση των χρεοκοπημένων(ένας  εκ των ων και ο υπογράφων btw). αλλά με τα φοβερά ταλανιστικά ζητήματα που χρόνια προσπαθεί να επιλύσει ο μέσος ντουντ ανεπιτυχώς. Το πρώτο εερώτημα που θα ασχοληθούμε σήμερα έιναι τι σκατά γίνεται με τις ταινίες. κινηματογραφική ανομβρία πλήρης λέμε, μια καλή ταινία εώ να δω πολύ καιρό, τι σκατά τις βγάζουν με το καντάρι, ουκ εν τω πολλώ το ευ και άλλα τέτοια βαρύγδουπα. κουλτουρίαρης δεν ήμανε ποτές, αλλά τα τελευταία μάρβελ τα γαμήσανε, δύο χιονα΄τες η μια πιο μάπα από την άλλη, περιμένω τον προμηθέα να μην είναι μαπα αλλά σκέφτομαι και τα 7 ευρώπουλα γιατί μαλλον δεν θα τα ΄χουμε και για πολύ ακόμα άσχετα με το τι μας τάξανε προεκλογικώς.περιπέτειεςγιοκ μάλτα λοιπόν, από δράμα δεν λέω ας το δούνε τα μπαρμπούνια, αλλά και από κωμωδίες είχα πολύ καιρό να σκάσω χαμογελάκι μέχρι που Ω του θαματος, όχι μια αλλά δυο ταινίες παρακαλώ κατέβασα να γιομίσω το νυχτέρι μου και ΜΠΙΝΓΚΟ ρε μαλακες.

η πρώτη ταινία λοιπόν για μας τα σοβαροφανή καφροπαλίκαρα λέγεται PROJECT X.νέρντουλες που κάνουν πάρτυ για να γίνουν κουλ. αλλά μάλλον παραγίνονται κουλ. άλλο δε λέω γιατί θα είναι σπόιλερ(όχι αυτό που βάνουν τα καγκούρια  στο αμάξι).εδώ σπόιλερ δεν έχει. όποιος θέλει ακολουθεί το δόγμα του σταρλινγκζ (πιτσα μπαλα βυζια μπυρες καράτε ντραγκζ μουσική με όποια σειρά ευνοεί ο καιρός)

Η άλλη μέητζορ μοσιον πίκτουρ είναι το PIRANHA 3DD. αν σας αρέσουν τα βυζια και τα πιράνχας και θέλετε να σωθείτε από τον μιτς μπέηγουοτς δε χοφ  χιμσελφ να το δείτε. να το δείτε και να μου πείτε. για μπι το πηγαίνανεν, για κωμωδία το γράψανε και τουε βγήκε αυτό το αριστουργηματικό αμάλγαμα που δεν έχω λόγια να περιγράψω το σεναριακό οίστρο όταν σε άπταιστα αγγλικά έχουν γραφτεί ατάκες του τύπου «david cut his dick off because somthiing came out of pussy», χιτσοκικά πλάνα με κομμένα πουτσοκεφαλα, και φυσικά βυζιά μουνιά σέηβεντ, και άλλα βυζιά και άλλα σεηβεντ  να νομίζεις ότι αυτός είναι ο φαύλος κύκλος στο φαλιμέντο αυτού του κόσμου με λίγα τσιμπήματα από πιράνχα στο ενδιάμεσο και γκράντε σκηνη στο τέλος που είναι η μισή ταινία. 1 ώρα και ένα τέτερτο πιουρ φαν .δείτε το και μετά  μπαλίτσα, φιατί το επόμενο ποστ που έρχεται γιουηθ ε βέντζανς είναι για την μπάλα από εμένα τον άμπαλο.

τσιαρς.σας φιλώ σστη μουρη.

Advertisements

8 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s