αλλο παλι και τουτο…(σουηδοmp3)


bag_photo_chocolate.jpgchocolate_1_contain.jpg

στα πλαίσια μιας αναπόλησης για αληθινό τζανκ, μάλλον δεν βρήκα τίποτα, μια που όλοι τώρα προσπαθούν να καθαρίσουν το τζανκ και να το κάνουν υγιεινό και καλό για μας. Μετά την φακόλα κόλα, όμως αναπήδησε αυτό το προϊόν μπροστά μου και μου κέντρισε την περιέργεια μου.λοιπόν.τορτίγια τσίπς, νάτσος, ντορίτος πεσταοπωσθεςντε, με σοκολάτα!υπάρχει πολλά κακά και ένα καλό.

Cons: δεν είναι πολύ γλυκά για γλυκό. δεν είναι πολύ αλμυρά για αλμυρό.δεν είναι πολύ σοκολατένια ενια ενια μου για σοκολατοειδές. ειναι απροσδιόριστο .ειναι σχεδόν απόλυτα υγιεινό αφού δεν περιέχει ούτε τεχνητά χρώματα, ούτε συντηρητικά, ούτε χοληστερίνη, ούτε τεχνητά αρώματα.και βέβαια, δεν περιέχει και λιπαρά τραβεστί.((trans fat)αυτά τα λιπαρά που φαίνοται δηλαδή καλά αλλά είναι γιαλαντζή καλά γιατί μέσα στον οργανισμό μας γίνονται κακά.(ΜΕγάλες σοφίες με επιστημονική εξήγηση, τι επιπεδο…)Αν και ότι μπαίνει από το στόμα, όλα κακα γίνονται.

Pros: μπορεί να το πουλήσεις και για αλμυρό και για γλυκό και για σοκολατοειδές σε αδαείς( be warned).EINAI τραγανό. αδειάζεις όλο το σακούλι και ακόμα δν ξέρεις αν σου αρέσουν ή όχι, μαλλον πρέπει να ξαναδοκιμάσεις και αυτή είναι η επιτυχία του προϊόντος.επίσης το όνομα της εταιρίας είναι σχεδόν αστείο(FOOD SHOULD TASTE GOOD) και μάλλον ψεύδονται ασύστολα με αυτό το σακούλι καλαμποκοσοκολατοαλμυρογλυκα τσιπς.Έχει πιθανότητες να πιάσει σε μικρούς, σε μαγάλους, σε γεροντοκόρες σε μπαφοπαρέες που ο καθένας θέλει άλλος αλμυρ΄΄ο, άλλος γλυκό, άλλος σοκολάτα. και φυσικά ως τέτοια μάλλον θα έπρεπε να λανσαριστεί. Munchies?well try CHOCOLATE TORTILLA CHIPS and let saliva flow again….

μιας και δεν ξεφύγαμε από το προηγούμενο μοτίβο, άλλο ένα τραγουδάκι ενακορντοαντεδυογαμανεκαιδερνουνε

Advertisements

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s