κουκουτάρας μπακ φρομ δε (γκ)ρεηβ….


koukoutaras1.jpg

λοιπόν. Τις προάλλες εδιάβαζα νωχελικά στην παραλία της νύφης του παγασητικού, ρουφώντας τεμπέλοφραπέ, το γνωστό και μη εξαιρετέο περιοδικό τζαζ και τζαζ, ψάχνοντας να βρω σε μια φοτο τα φιλαράκια μου που είχαν πάει σε μια συναυλία στο παλλάς και κάποιος είχε βγάλει μια παλλαϊκή φωτογραφία.Αφού είδα τις γνωστές καράφλες να γυαλίζουν πονηρά στο φακό, άρχισα να ξεφ(τ)ιλίζω το περιοδικό μπας και βρω κάτι να ξέρω να διαβάσω με αδηφάγο ενδιαφέρον, και ω του θαυματος σε ένα ημισέλιδο, λανσάρει την αφεντομουτσουνάρα του ο Κουκουτάρας και The Atziteisons!!!!!!!

Ακόμα και αν ο τύπος από την εταιρία που έβγαλε την ανατύπωση τα χώνει χοντρά στο περιοδικό ή απλά βγάζει δελτία τύπου και οι άλλοι τα βάζουν, ακόμα κι αν πρόκειται για χάρη, ακόμα κι αν ο ίδιος ο κουκουτάρας και η μπελφον (σικ ονομα για τέτοιες παραγωγές) ρέκοντζ δεν ξέρει τίποτις, ο δίσκος αναγνωρίζεται στο εν λόγω περιοδικό για την πραγματική του αξία:ενα καλτ διαμάντι, ένα παράξενο και παράδοξο δημιούργημα ή ανοσιούργημα της ελληνικής δισκογραφίας που έμεινε ανεξίτηλο το σημάδι του. Άλλωστε δεν ακούς σήμερα τραγουδιστές να τραγουδάνε με το ννι και το λλι και σε άψογα αγγλικά να λένε: αη χεβ ε λιτολ οφ γιου ιν μαη πόκετ, ωωωω θενξ μάνεηηηηηηηηηηη……σκέτη απόλαυση ο δίσκος, γεμάτος από προγκρέσιβ περάσματα και μπαλάντες σε στυλ χατζή, με τη φωνή του κουκουτάρα να κυριαρχεί με πάθος και πόνο ακόμα και όταν τραγουδάει για τον ήρωα των παιδικών του χρόνων, τον Τάρας Μπούλπμα. Κομμάτι κομμάτι να το ακούς και να κλαις από τη συγκίνηση και τα γέλια. ιντζόη….

7 comments

  1. Eko-Tiger

    Δεν μας έφτανε το τζάμπα hype για τους Black Lips, ήρθε τώρα και ο Κουκουτάρας να κουκουταράξει τα νερά…Βρε ουουούρτ!Ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό ρεεεε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s