Αλεξίπορδο κανείς;



Σήμερα το βράδυ έκλασα και σείστηκε η γης κυριολεκτικά, έγινε σεισμός. Εντάξει , σύμπτωση θα πει κανείς. αλλά τι να κάνεις, συμβαίνουν αυτά τα πράματα μεσα στη σκοτεινιά, όλα καλά αρκεί να μην το πάρει χαμπάρι το αμόρε και φωνάζει δικαίως γιατί της κάηκαν τα ρουθούνια. Επίσης ο Αλβέρτος ΑΗΝΣΤΑΗΝ(εγω γουστάρω να τον γραφω με ήτα εντάξει;) είχε πεσει σε μελαγχολία μόλις κατάλαβει πως η ατομική ενέργεια θα γινόταν όπλο.
όμως τώρα η ανθρωπότης εχει βάλε μυαλό ,έχει πείρα στο τάβλι και κξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές και ο πόλεμος έρχεται να εξυπηρετήσει τον άνθρωπο που ακούει στο κλανιάρης και ντρέπεται. ΟΧΙ ΠΙΑ! από τον χημικό πόλεμο κατά τις μαρτυρίες του βίντεου (το βίντεο του βίντεου ω βίντεο κλητική) , η επιστήμη μας χαρίζει το αλεξίπορδο βρακί. βάζουμε ένα τύπο άνθρακα λέει στο βρακάκι και οσμές αντίο.
Χάνεται βέβαια η χαρά της οσμής, τα προκλητικά παιχνίδια στο στρατό μετά τη φασολάδα, ο προσδιορισμός της ποιότητας του κουναβιού που έχει ψοφήσει στο άντερό μας, αλλά μήπως και ο κλανιάρης δεν είναι άνθρωπος, κάτω από τον ήλιο, δεν έχει τα ίδια δικαιώματα να σκοράρει κανα γκομενάκι; ε, τώρα μπορεί. προσωπικά θα το έπαιρνα και γω ευθύς αμέσως, αλλά αφενός δεν έχω λεφτά και αφετέρου δεν πιστέυω στη φαινάκη του αλεξίπορδου, γιατί η κλανιά έχει και τη διαβάθμισσή της, πως να το κάνουμε και η κλανοδύναμη μέσα μου είναι ισχυρή , πιο ισχυρή από ένα μίζερο κάρβουνο στο κωλομέρι. Άλλωστε η μισή χαρά στην κλανιά είναι να την μυρίζεις και να την μοιράζεσαι βρε αδερφέ ή να σπας τα ορια σου και να μην αντέχεις ούτε ο ίδιος. προσωπικά έχω ξυπνήσει από τη μπόχα μου μετά από ξύδια και σαλονικιώτικο πατσά με σκορδοστούμπι και μπούκοβο, 1997,those were the days.
Τωρα δηλαδής , λίγες χαρες μας έχουν απομείνει για να νοιώθουμε περήφανοι, μας τις στερεί ένα σώβρακο; ε λοιπόν, όχι , εμείς δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη.
Από την άλλη και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, έχει να χεστεί πολύς κόσμος απα΄νω του λόγω περαιτέρω χαλάρωσης της κωλοτρυπίδας, έ ρε γλέντια έρε προφορές, το αφεντικό τρελλάθηκε και χέστηκε η νύφη και τέτοια ευτράπελα τραγελαφικά.
επίσης, όλα καλά και ας δεχτούμε ότι αυτό το μάρβελας υλικό φιλτράρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από οσμές, η κλανιά έχει και ήχο, και γιαυτό δεν έχει γίνει τίποτα στο συγκεκριμένο ρούχο, ΄οπότε το ρεζίλι είναι το ίδιο, να μην πω χειρότερο, αφού θα είσαι ο ξοφτίλας που τις αμολάει βροντερά και ούτε καν βρωμάνε. Τσου ρε λακη

εμείς θα κατακτήσουμε τον κόσμο

The Tempos – To conquer This Old World

Σχολιάστε